Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Реалізації грантового проєкту Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч» в рамках Програми USAID «Справедливість для всіх

Продовжуємо роботу з реалізації грантового проєкту Консультаційний хаб для внутрішньо переміщених осіб «Допомога поруч» в рамках Програми USAID «Справедливість для всіх. 
23 червня 2023 року представники Хабу відвідали Кам‘янець-Подільську та Дунаєвецьку територіальні громади, презентували основні активності, які заплановані грантовим проєктом. 
Проректор з наукової роботи Алла ІВАНОВСЬКА анонсувала проведення освітніх та науково-практичних заходів орієнтованих на підвищення обізнаності внутрішньо переміщених осіб із механізмами захисту їх прав. 
Юрисконсульт Юридичної клініки Університету Алла КІРИК детально розповіла про порядок надання безоплатної правової допомоги внутрішньо переміщеним особам. Активну участь у обговоренні проблем вищезазначеної категорії осіб також взяли завідувач науково-дослідної частини Інна ШЕВЧУК та  фахівець відділу з координації наукових заходів, міжнародного співробітництва та грантової діяльності Анна ДАНІЛОВА.
За підсумками зустрічей з представниками органів публічної влади, інститутами громадянського суспільства та внутрішньо переміщеними особами виявлено ключові проблеми за якими сформовано пріоритетні напрями подальшої діяльності Хабу.
Щиро вдячні за теплий прийом, сподіваємось на подальшу плідну співпрацю.