Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Привітання ректорату з Днем знань

Шановні першокурсники, викладачі та студенти Хмельницького університету управління та прав а імені Леоніда Юзькова! Щиро вітаємо вас з Днем знань та з початком нового навчального року!
Сьогоднішнє свято знаменує нестримний порив студентів до нових наукових звершень та відкриттів, початок осяйного, нелегкого, але цікавого шляху до знань, наукового розуміння і бачення майбутньої професії.
У цей важкий для нашої країни час нам вдається належно забезпечувати неперервність освітнього процесу. Наш університет стрімко розвивається в сьогоденних реаліях. Ми реалізуємо високу якість нашої освіти завдяки спільним зусиллям, нашій прогресивності та згуртованості. Тільки разом ми зможемо підвищувати інтерес студентів до навчання та допомагати досягати нових звершень!
У цей день від всієї душі бажаємо успіхів у навчальному процесі, бажаємо, щоб новий навчальний рік приносив тільки приємні враження! Вдосконалюйте свої знання, вчіться та розвивайтесь! Знайте, що навчання – це прихований скарб, який є світом знань про людей та їхнє оточення. Вчіться для того, щоб знати, діяти та жити.
Дякуємо Збройним силам України за те, що маємо можливість навчати та навчатись. Віримо у нашу перемогу! 

З повагою – ректорат університету