Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Оголошується набір на навчальні курси з підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого

ХМЕЛЬНИЦЬКИЙ УНІВЕРСИТЕТ УПРАВЛІННЯ ТА ПРАВА ІМЕНІ ЛЕОНІДА ЮЗЬКОВА (ліцензія МОН України від 06.01.2015 року  № 527873)
оголошує набір на навчальні курси з підготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого 

Навчання проводиться згідно з навчальним планом, розробленим університетом на підставі наказу Міністерства юстиції України від 13.08.2019 р. № 2536/5 «Про затвердження Положення про систему підготовки і перепідготовки осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, підвищення кваліфікації та перепідготовки арбітражних керуючих, їх підготовки у справах про банкрутство страхових організацій», та погодженими Департаментом з питань банкрутства Міністерства юстиції.

Відповідно до Указу Президента України від 18.03.2022 р. № 64/22 «Про введення воєнного стану в Україні» в Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова вжито заходи щодо здійснення освітньої діяльності. Саме тому навчальні курви відбуватимуться за допомогою дистанційних технологій. 
Особам, які успішно склали підсумковий залік, видається сертифікат про проходження навчання у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами.
Строк дії сертифіката – 2 роки.

Термін навчання: 1 місяць
Дата проведення: 18.04.-25.05.2022 р.
Вартість навчання: 6300 грн.

Перелік документів, що надає особа, яка має намір пройти підготовку:
1. Заява на ім'я ректора університету (заповнюється в Університеті).
2. Документ про вищу юридичну або економічну освіту другого (магістерського) рівня та додаток до нього (оригінал та/або нотаріально посвідчена копія).
3. Копія трудової книжки (посвідчена за місцем роботи, для підтвердження стажу роботи за фахом не менше трьох років або одного року на керівних посадах після отримання повної вищої освіти).
4. Дві фотокартки розміром 3*4 см.
5. Копія паспорта (1, 2 сторінки та сторінка про місце реєстрації).
6. Копія реєстраційного номера облікової картки платника податків.

Місце проведення занять: м. Хмельницький, вул. Героїв Майдану, 8.

За детальною інформацією звертайтеся за телефоном: (068)-572-21-79 – керівниця відділу підвищення кваліфікації, перепідготовки та спеціалізації фахівців з ліцензованих освітніх послуг Юлія ЗІНЧУК
E-mail: pk_huup [at] univer.km.ua">pk_huup [at] univer.km.ua