Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Ми вистоїмо. І ПЕРЕМОЖЕМО!

Рік з моменту повномаштабного вторгнення російської федерації. Скільки в цьому році подвигів і втрат, радості і болю. Рік як ми всі, українці, стали іншими, ми стали сильнішими і добрішими, відкрили в собі такі можливості, про які й подумати не могли. 
Як жоден інший народ, українці заплатили за своє право на волю життям мільйонів синів і дочок. Скільки разів розлука і відчай брали верх, коли здавалось, що вже ніхто не порятує народ від загибелі?! Щодня народжуються нові герої, готові до самопожертви та оборони нашої рідної землі від ворога. 
24 лютого відкрилась нова сторінка боротьби українського народу за волю, справедливість і правду. Події 2022 року ввійдуть в історію як незламна боротьба за незалежність і волю українського народу.
Ми завжди віддаємо шану всім борцям, котрі віддали життя за незалежність України, за долю нашої країни і за наше майбутнє. 
- Денис Монастирський, студент, викладач університету, політик, Міністр внутрішніх справ України, виконуючи свої посадові обов'язки, загинув унаслідок авіакатастрофи гвинтокрила ДСНС у місті Бровари Київської області. 
Згадаймо сьогодні кожного сина, кожну доньку, цвіт нації у своїх думках, адже вони віддали свої життя за наш спокій. На жаль, серед наших випускників, котрі мали цивільні професії, також є такі, які не пошкодували свого життя:
- Дмитро Давидюк, випускник факультету управління та економіки 2013 року.
- Олег Чорний, випускник юридичного факультету 2004 року.
Усім полеглим за свободу-Вічна пам’ять і шана.
Ми вистоїмо. І ПЕРЕМОЖЕМО.