Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Квітневий дайджест курсів від Prometheus та Prometheus+

«Щоб перетравлювати знання, потрібно поглинати їх з апетитом!» – запевняв Анатоль Франс, французький письменник та літературний критик, лауреат Нобелівської премії з літератури. Саме тому ми працюємо над кожним курсом довго і наполегливо, щоб ви могли не лише отримати необхідні вам знання чи опанувати фах, а й робили це зі справжньою насолодою. Упевнені, у квітневій добірці курсів ви обов’язково знайдете те, що буде вам до смаку. Обирайте найцікавіше для себе і беріться до навчання!

Prometheus запрошує вас до Всесвітнього університету – унікального освітнього середовища, де достатньо зробити всього один клік, щоб отримати доступ до досвіду експертів зі світовим ім’ям. Презентуємо вам ТОП-3 курси, які користуються найбільшою популярністю серед студентів Prometheus (а це, на хвилиночку, 2,7 мільйони слухачів).

📚 «Перша психологічна допомога» в Johns Hopkins University

📚 «Цифрові медіа та основи маркетингу» в University of Illinois at Urbana-Champaign

📚 «Програмування для всіх: основи Python» у University of Michigan

СТАРТ КУРСУ: 2 КВІТНЯ Основи аналітики даних (Business Intelligence) Навчіться обробляти та візуалізувати великі обсяги даних разом з провідними спеціалістами в галузі — викладачами DAN.IT Education!

Програмування на С++
Цей курс підійде для початківців, які хочуть набути знань та навичок розробки програмного забезпечення на мові С++. Набуті на курсі знання допоможуть розпочати карʼєру в галузі розробки ПЗ одразу після навчання.

«Хамелеон». Уникнення полону та психологія виживання в полоні

Особливості роботи офіцера-психолога в умовах бойових дій