Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Гостьова лекція на тему «Психологічні аспекти поведінки особи під час тестування із застосуванням поліграфа» для аспірантів

3 квітня 2024 року для здобувачів ступеня доктора філософії на третьому (освітньо-науковому) рівні за спеціальністю 281 Публічне управління та адміністрування, 051 Економіка, 072 Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок, 081 Право у контексті вивчення навчальної дисципліни «Психологія спілкування» відбулась гостьова лекція на тему «Психологічні аспекти поведінки особи під час тестування із застосуванням поліграфа» від детектива одного з правоохоронних органів, практикуючого поліграфолога Сергія ГРАБАРА.
Під час лекції слухачі дізнались про особливості використання поліграфа під час психологічного тестування з акцентуванням уваги на тому що слід знати і чого не варто боятися. Практично ознайомилися з проявами появи поведінкових реакцій в процесі тестування, лектором було розвінчано міфи, пов’язані з інформацією про поліграф, зорієнтовано на формування і застосування моделі адекватно-прийнятної поведінки під час тестування поліграфом.
Зустріч викликала жваве обговорення та інтерес слухачів. Щиро дякуємо Сергію ГРАБАРУ за змістовну і цікаву розповідь та сподіваємось на подальшу співпрацю.