Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Договір про співпрацю

13 червня 2024 року підписано Договір про співпрацю між Хмельницьким університетом управління та права імені Леоніда Юзькова і Національною академією Національної гвардії України. Предметом Договору між обома вишами є навчально-методичне, науково-дослідне, організаційне і культурне співробітництво у галузі публічного управління, національної безпеки та менеджменту.
Інтереси Національної академії Національної гвардії України представляв заступник начальника навчально-наукового центру організації освітнього процесу – начальник науково-методичного відділу, доктор наук з державного управління, професор, полковник Сергій БЄЛАЙ. Представниками Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова були – перша проректора, голова методичної ради університету, кандидатка наук з державного управління, доцентка Ірина КОВТУН і завідувач кафедри публічного управління та адміністрування, доктор наук з державного управління, професор Едуард ЩЕПАНСЬКИЙ. 
Ця співпраця стане черговим успішним кроком поглиблення академічної мобільності в рамках реалізації низки освітньо-професійних та освітньо-наукових програм Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.
 

Фотогалерея