Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Підвищення кваліфікації згідно з професійною програмою «Сучасні інструменти управління закладів охорони здоров’я»

У період з 24 жовтня  2022 року по 11 листопада 2022 року відбувалося підвищення кваліфікації згідно з професійною програмою «Сучасні інструменти управління закладів охорони здоров’я». 
Лекторський склад сформовано виключно з науково-педагогічних працівників університету, які розробили цю програму з урахуванням результатів вивчення навчальних потреб та інтересів лікарів, відповідно до вимог нормативно-правових актів. Програма передбачає засвоєння питань використання сучасних інструментів управління закладом охорони здоров’я на основі опрацювання відповідних нормативно-правових актів, наукових праць, навчальної літератури та матеріалів періодичних видань. 
Основні завдання цієї програми зосереджені на такому:
- підвищення фахівцями з медичного менеджменту рівня володіння сучасними методами ефективного управління закладами охорони здоров’я;
- забезпечення раціональної фінансово-господарської діяльності в лікувально-профілактичних закладах; 
- доцільне використання матеріальних, фінансових і трудових ресурсів.
Участь взяли 10 осіб, зокрема: 9 працівників закладів охорони здоров’я та 1 працівниця пункту охорони здоров'я.
Під час підвищення кваліфікації було опрацьовано такі модулі:
Модуль 1. Управлінсько-психологічні аспекти.
Модуль 2. Економіка та менеджмент.
Модуль 3. Юридичні аспекти.
У результаті комплексного тестування здійснено контроль успішності засвоєння слухачами навчального матеріалу та видано свідоцтва про підвищення кваліфікації.
Дякуємо усім, хто попри виклики часу знайшов внутрішній ресурс для вдосконалення власних компетентностей. Це варте поваги та захоплення.