Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Ознайомча практика студентів 1 курсу

З 29 травня по 2 червня студенти першого курсу юридичного факультету, які навчаються за освітньою програмою «Бакалавр права» проходили ознайомчу практику в правничих інституціях.
Мета цієї практики - ознайомлення студентів з різними типами правничих інституцій для формування розуміння сутності роботи за спеціальністю 081 Право, уявлення про сфери застосування здобутих компетентностей у майбутній професійній діяльності, закріплення і поглиблення знань, отриманих під час навчання на  першому курсі в університеті, а також формування уявлення про бажану правничу професію.
Під час ознайомчої навчальної практики студенти відвідали Хмельницький міськрайонний суд, Господарський суд Хмельницької області, Хмельницький окружний адміністративний суд, Хмельницьку обласну прокуратуру. 
Також студенти зустрілися з приватним нотаріусом Наталією ЛЬВОВСЬКОЮ, адвокатом Марією МЕЩЕРЯКОВОЮ, керуючим партнером юридичної фірми «Genuine Law Company», доктором юридичних наук, адвокатом, головою третейського суду при Хмельницькій торгово­промисловій палаті Володимиром НАГНИБІДОЮ, народним депутатом України Володимиром ВАТРАСОМ та його помічником Ігорем БОНДАРЕМ, заступником начальника відділу розгляду звернень та забезпечення діяльності Колегії з розгляду скарг на рішення, дії або бездіяльність державних реєстраторів, субʼєктів державної реєстрації  Управління державної реєстрації Центрального міжрегіонального управління Міністерства юстиції  Інною ВОЗБОРСЬКОЮ.
Студенти ознайомитися із функціями, структурою та особливостями роботи правничих інституцій і поспілкувалися з представниками від баз практики.