Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Олег ОМЕЛЬЧУК привітав переможців обласного конкурсу науково-дослідних робіт

Цьогоріч, вже всімнадцяте, до Дня науки визначаються переможці обласного конкурсу науково-дослідних робіт. Кращих вчених краю сьогодні у сесійній залі Будинку рад привітали заступник керівника виконавчого апарату обласної ради Тетяна Зеленко, голова конкурсної комісії, заступник голови постійної комісії обласної ради з питань охорони здоров’я та соціальної політики, освіти, науки, культури, релігії, молоді Світлана Павлишина, ректор Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, доктор юридичних наук, професор Олег Омельчук.
Обласний конкурс науково-дослідних робіт на Хмельниччині проводиться з 2003 року. За всі ці роки до обласної конкурсної комісії надійшло близько чотирьох сотень наукових робіт, над яким працювало майже дев´ятсот дослідників регіону. Грошовими преміями і дипломами Хмельницької обласної ради були нагороджені більше півсотні науковців.
Цьогоріч учасниками конкурсу були 38 науковців з 9 наукових установ. Всього на конкурс надійшло 18 робіт у п’яти номінаціях. Відповідно до положення, як і в попередні роки, перша премія кожної номінації складає десять тисяч гривень, друга – сім, третя – п’ять тисяч гривень.
Традиційно свої роботи на конкурс представили науковці університету. У номінації «Науково-дослідні роботи за тематикою суспільних та гуманітарних наук»  переможцем з врученням другої премії визначено  КРАВЧУКА  Віктора   Васильовича  –  кандидата  економічних  наук, доцента, головного наукового співробітника відділу з питань законотворчості та наукових експертиз Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, автора науково-дослідної роботи «Кадрове забезпечення управлінням сталого розвитку Хмельниччини: стан та перспективи».