Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Навчальні курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами

З 31 жовтня 2022 року по 02 грудня 2022 року тривали навчальні курси з отримання знань у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами та здійснення діяльності арбітражного керуючого під час провадження справи про банкрутство (неплатоспроможність). Участь взяли 2 осіб з Вінницької та Миколаївської областей .
Лекторами були науково-педагогічні працівники університету та працівники Центрально-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Хмельницький).
Відповідно до Переліку обов'язкових питань, за якими проводиться навчання осіб, які мають намір здійснювати діяльність арбітражного керуючого, що передбачає опанування змістових модулів за питаннями та у обсязі навчального часу, визначеного навчальним планом підготовки арбітражних керуючих учасниками  навчальних курсів опрацьовано необхідну інформацію відповідно до таких змістових модулів: 
    Банкрутство;
    Економіка;
    Цивільне законодавство та договірні відносини;
    Господарське законодавство;
    Господарський процес;
    Трудове та пенсійне законодавство;
    Виконавче провадження;
    Приватизація та оцінка майна;
    Державна реєстрація речових прав на нерухоме майно  та їх обтяжень;
    Контроль за господарською діяльністю суб’єктів господарювання та відповідальність за порушення законодавства у сфері банкрутства.
На основі підсумкового заліку членами залікової комісії здійснено оцінювання рівня здобутих знань слухачів. Отримані результати є підставою для видачі сертифікатів про проходження навчання у сфері відновлення платоспроможності боржників або визнання їх банкрутами.
Дякуємо учасникам за активність та ентузіазм під час навчального процесу та бажаємо подальших професійних успіхів!