Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Результати щорічного Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання

17 жовтня 2024 року відбулося засідання Номінаційного комітету щорічного Конкурсу імені Святого Володимира на краще науково-правниче видання. Урочисте оголошення результатів Конкурсу відбулося 18 жовтня під час відкриття Міжнародної науково-практичної конференції Двадцять треті осінні юридичні читання «Забезпечення правопорядку в Україні та світі: виклики сьогодення».

РЕЗУЛЬТАТИ КОНКУРСУ

Номінація «Земельне право; екологічне право; природноресурсове право; право екологічної безпеки»:
Перше місце присуджено відповідальному редактору, автору Анатолію Павловичу Гетьману та колективу авторів за монографію «Сучасні теоретичні та прикладні засади права природокористування в національній еколого-правовій доктрині». Також перше місце присуджено Христині Антонівні Григор’євій за монографію «Продовольча безпека України: удосконалення законодавства в умовах воєнних, євроінтеграційних та екологічних викликів».
Третє місце присуджено Олексію Юрійовичу Оніщенку за монографію «Правові засади добування (придбання) диких тварин з метою їх утримання і розведення у напіввільних умовах чи в неволі».
У секції «Підручники та посібники» цієї номінації друге місце присуджено Тетяні Євгенівні Харитоновій, Христині Антонівні Григор’євій, Євгенії Олегівні Платоновій за навчальний посібник «Правове забезпечення альтернативної енергетики в Україні».
Номінація «Трудове право; право соціального захисту і забезпечення», секція «секція «Підручники та посібники»: 
друге місце присуджено Роксолані Ярославівні Батуринській за навчальний посібник «Проблеми трудового права та соціального захисту».
Номінація «Кримінальне право і кримінологія; кримінально-виконавче право; кримінальний процес та криміналістика»: 
Перше місце присуджено Роману Вікторовичу Вереші за монографію «Феноменологія вини у кримінальному праві».
Друге місце присуджено Ользі Михайлівні Балинській, Галині Вікторівні Католик, Олександрі Василівні Захаровій, Оксані Михайлівні Броневицькій за монографію «Особливості інтерв’ювання дітей різного віку, які стали свідками або зазнали сексуального насильства».
Також друге місце присуджено Валерії Русланівні Філіпенко за монографію «Кримінальна відповідальність за злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування».
Номінація «Правнича освіта і наука»
Перше місце присуджено Роману Вікторовичу Вереші за навчально-практичний посібник «Кваліфікаційний іспит суддів».
Усім лауреатам конкурсу найближчим часом будуть передані та надіслані відповідні дипломи. А видання будуть передані до наукової бібліотеки Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова. Щиро дякуємо за участь у конкурсі!
 

Фотогалерея