Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Наші досягнення у площині міжнародної наукової співпраці

Приємною новиною та важливою подією в діяльності Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова є доєднання до Університетської асоціації сучасних європейських досліджень (UACES). Оскільки її учасниками є низка провідних вишів України та Європи — істотно підвищуються можливості для міжнародної академічної мобільності. 
Діяльність UACES пропонує студентам, аспірантам, докторантам і науково-педагогічним працівникам нашого Університету унікальний форум для отримання конструктивного відгуку, побудови мереж та обміну ідеями, що охоплюють наукові дослідження. Таке розширення інтелектуального простору дозволяє обмінюватися досвідом з новими та визнаними учасниками цієї динамічної Європейської спільноти.
Розмаїття науково-пошукових інтересів, творчі інновації, цікаві методи й результати досліджень, а також розширення міждисциплінарних зв’язків є предметом обговорення учасників UACES. Таке сприятливе середовище якісно покращить розвиток наукового потенціалу та уможливить реалізацію дослідницьких задумів студентів, аспірантів, докторантів і науково-педагогічних працівників Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.