Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Керівні збори Української асоціації студентів

З 01 по 04 лютого 2024 року Українська асоціація студентів - UAS провела керівні збори в м. Хмельницькому. Місцем для проведення керівних зборів став Хмельницький університет управління та права імені Леоніда Юзькова, студенти якого також долучилися до формування нової студентської політики в Україні.
05 лютого 2024 року в стінах Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відбулася офіційна зустріч Української асоціації студентів з адміністрацією університету, під час якої відбулась плідна розмова.
Після того для органів студентських самоврядувань Хмельниччини було проведено тренінг «ОСС СОС», головне завдання якого було пояснити студентам про їхні права, способи фінансування, пошук грантів, проєктний менеджмент, світ медіа, дизайн та багато іншого.
Головним досягненням Студентської Ради Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова за ці кілька днів плідної праці є прийняття її як колективного члена в Українську асоціацію студентів, що стало містком до розвитку нашої Студентської Ради на новий національний рівень.