Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови і літератури у ХУУП імені Леоніда Юзькова

10 лютого 2024 року в Хмельницькому університеті управління та права імені Леоніда Юзькова відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови і літератури, в якій взяли участь 18 здобувачів освіти  9-11 класів з восьми громад Хмельницької області. Завжди приємно бачити у наших стінах обдаровану учнівську молодь, яка попри виклики та небезпеки війни ставить перед собою амбітні цілі, наполегливо навчається, розвиває свої вміння та не боїться конкуренції.
З вітальним словом до учасників олімпіади звернулись Ірина Вашеняк, проректорка з науково-педагогічної роботи та моніторингу якості освіти  Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія Назаренка та Тетяна Терещенко, деканеса факультету управління та економіки, доцентка кафедри публічного управління та адміністрування. Тетяна Василівна розповіла присутнім про університет, - історію його розвитку, досягнення, переваги, можливості для студентів і випускників. Окрема увага була приділена особливостям мовної підготовки студентів нашого університету та навчання за спеціальністю 035 Філологія.
Бажаємо учасникам Всеукраїнської учнівської олімпіади з польської мови і літератури перемог, не зупинятись на досягнутому. Щиро надіємось на наступні зустрічі у статусі студентів нашого університету!