Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки

28 січня 2024 року у стінах Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова відбувся ІІІ етап Всеукраїнської учнівської олімпіади з економіки, у якій брали участь активні, креативні, амбітні здобувачі освіти - представники 6 територіальних громад Хмельницької області. Організаційний та науково-методичний супровід олімпіади здійснено Хмельницьким обласним інститутом післядипломної педагогічної освіти імені Анатолія НАЗАРЕНКА.
З вітальним словом до учасників олімпіади звернулася перша проректорка університету, кандидатка наук з державного управління, доцентка Ірина КОВТУН. Ірина Броніславівна розказала про важливість вивчення економіки, адже економічні знання дають змогу кожній людині незалежно від обраного фаху орієнтуватись у сфері бізнесу, приймати раціональні рішення. Окрему увагу було приділено ключовим перевагам університету, особливостям навчання студентів та можливостям, які відкриваються перед нашими випускниками. Головою журі олімпіади був доцент кафедри менеджменту, економіки, статистики та цифрових технологій Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова, кандидат економічних наук, доцент Андрій КОРЮГІН.
Вітаємо переможців олімпіади та дякуємо за участь всім її учасникам!!! Щиро віримо у наступні зустрічі, але вже у статусі студентів Хмельницького університету управління та права імені Леоніда Юзькова.