Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Навчально-екскурсійний візит до м. Кам’янець-Подільський

24 червня 2021 р. з метою реалізації цілей освітньо-професійної програми «Бакалавр туризму» підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю 242 Туризм, зокрема, посилення прикладних аспектів вивчення навчальних дисциплін фахового спрямування, відбувся навчально-екскурсійний візит студентів, які навчаються за цією програмою, до м. Кам’янець-Подільський.

Цей захід складався з двох частин: перша була присвячена навчально-ознайомчій екскурсії до Національного історико-архітектурного заповідника «Кам’янець», а друга передбачала семінар-практикум, який відбувся в стінах готельно-ресторанного комплексу «Гала-готель» та готелю «Reikartz Kamianets-Podilskiy».

Майбутні фахівці сфери обслуговування почули від представників готельно-ресторанного бізнесу прикладну інформацію про конкретні етапи організації власної справи, дізналися про джерела фінансування, сучасні проблеми та перспективи розвитку готельно-ресторанного господарства. Конструктивний діалог під час екскурсії та семінару-практикуму, є корисним та цікавим як для студентів, так і для представників туристичної індустрії.

Все буде Туризм!