Перейти до основного вмісту
Lex et Juctitia

Підводимо підсумки пілотного проєкту дуальної форми здобуття освіти

Завершився семестр реалізації пілотного проєкту із запровадження елементів дуальної форми здобуття освіти в нашому університеті у партнерстві з бізнес-структурами. Проєкт реалізовано за ініціативи та під керівництвом кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування, партнером виступила страхова компанія «ГАРДІАН». За результатами роботи обрано модель із інтегрованою практичною підготовкою, розроблено індивідуальні навчальні плани, сформовано двох та трьохсторонні договори  між учасниками освітнього процесу, виокремлено програмні результати навчання та компетенції, які будуть закріплюватися на базі страхової компанії.
Учасниками пілотного проєкту стали студенти 4 курсу факультету управління та економіки за спеціальністю 072 фінанси, банківська справа та страхування Роман ГУМЕНЮК, Анастасія ГОРОДЕЦЬКА та Катерина СОРОХАН. Координатором проекту від університету  виступила старший викладач кафедри менеджменту, фінансів, банківської справи та страхування Алла КРУШИНСЬКА.
Підводячи підсумки зустрічі можна з впевненістю зазначити, що пілотний проєкт реалізовано успішно, поставлені завдання досягнуто та окреслено подальші перспективи розвитку дуальної форми здобуття освіти. Ще одним підтвердженням його результативності є пропозиція працевлаштування для Городецької Анастасії, яка під час навчання проявила свої кращі професійні якості та довела конкурентоспроможність на ринку праці.
ХУУП імені Леоніда Юзькова висловлює вдячність директору СК «ГАРДІАН» Ірині ЮЗВИШЕНІЙ за взаємодію при реалізації проєкту, а також за наставництво, передачу досвіду та зворотній зв’язок щодо розвитку необхідних компетенцій у страховій справі. Ми запрошуємо до співпраці усіх потенційних роботодавців, адже широке коло наших студентів за різними спеціальностями прагнуть спрямувати свій потенціал та здобуті в стінах університету знання  на розвиток вашого бізнесу, а це чудова можливість формувати кадровий резерв з цілеспрямованих і професійно підготовлених молодих працівників !

завантажити відео ТВ7+ Хмельницький телеканал. Україна - ДУАЛЬНА ОСВІТА У ВИШАХ | Facebook